Deelnemersinfo

de inschrijving van de 4e Posbanktrail is gesloten

De Posbanktrail is door problemen met de terreinbeheerder per direct afgelast.

De Posbanktrail is afgelast omdat nu blijkt dat er tijdens de brons te veel evenementen plaats vinden. Voorgaande jaren toen er een vergunning aangevraagd werd voor Posbankloop, Crossduathlon en Trail was dat geen probleem. Nu het apart aangevraagd werd was dat wel het geval. Ik dacht van iedereen toestemming te hebben maar dat werkte anders. We komen dat weekend niet in het bos. Een later weekend evt. wel daar gaan we naar kijken. Maar het kan even duren voor dat duidelijk is. Diegene die ingeschreven hebben krijgen daar als dat duidelijk is bericht over. Volgend jaar gaan we in een ander weekend weer verder. We hebben herinneringen e.d. klaar liggen en daar wil ik wel vanaf. Er wordt geen incasso gedaan dus wordt er geen deelnemers bijdrage geïnd.

Parcoursverkenning

Parcoursverkenning is op zondag 17 september om 09.00 uur gratis voor deelnemers. verzamelen op de parkeerplaats voor buitenplaats beekhuizen. Bovenalee1 in Velp

3e INOV-8Posbanktrail

De 3e Inov-8Posbanktrail was een succes met mooie prestatie van zeer goede lopers. De eerste trailoverwinning van Sem van den Eijnde op de 10km en dat zal voor hem wel niet de laatste zijn. Hij is jong en ambitieus. Zac Freudenburg was een goede winnaar op de 10km net als de dames op de 10km Judy van den Berg en op de 20km Ilona Eversdijk. Wij zijn blij met zulke goede lopers op ons evenement. En we zijn blij met het deelnemers aantal van dit jaar. Bijna 400 finishers is een mooi resultaat. Veel meer kan niet op het parcours en dat vinden we erg fijn.

Foto’s zie Foto’s van Mischa Visser

Starttijden

  • Posbankloop Trail 10km: 10.45 uur. Kosten deelname € 15,00 p.p.
  • Posbankloop Trail 20km: 10.15 uur. Kosten deelname € 22,50 p.p.

Deelnemersreglement

Op alle wedstrijden van de Posbankloop Velp is het deelnemersreglement van toepassing. Als u zich inschrijft voor een van de wedstrijden gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Limieten

Deelnemen kan vanaf 16 jaar (leeftijd op de wedstrijddag). 
De Trail 10 km en 20 km moeten binnen de 3 uur worden volbracht.

Categorieën

Voor de deelnemers (m/v) aan de Inov-8posbanktrail die op de 1e, 2e en 3e plaats eindigen zijn waardevolle ereprijzen te winnen op elke afstand die beschikbaar gesteld INOV-8

Parcoursverkenning

Er is op 18 september om 09.00 uur een parcoursverkenning De deelname is gratis maar vooraf aanmelden verplicht. We lopen delen van het parcours en geven instructie over hoe je een trail loopt.

Overnachten

Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten in en rond Velp. Camping Beekhuizen is van eigenaar gewisseld en heet nu Buitenplaats Beekhuizen (www.buitenplaatsbeekhuizen.nl). Zij hebben een leuk arrangement voor lopers.

Catering

Er is een beperkte cateringvoorziening aanwezig bij de scouting en vooraan op de buitenplaats bij Woodz.

Parkeren

Parkeren kan in de wijk beekhuizen op ongeveer 500-1000m afstand van start en finish. In de directe omgeving is geen parkeermogelijkheid.

 

Aanbieding

INOV-8 biedt aan de deelnemers van de Posbanktrail voor de hele trailcollectie 15% korting aan. Je kunt dit bekijken en bestellen via www.inov-8.nl