Deelnemersinfo

Inschrijving open zondag 15 april 2018 10:00 uur

Uiteraard zijn wij blij met de geboden mogelijkheid van Staatsbosbeheer voor een doorstart van de Posbanktrail. Deze herfsttrail staat hiermee weer geprogrammeerd als (vaste) sportieve uitdaging op de Trail kalender in Nederland. Voor velen onder ons is oktober het afbouwen van een intensief seizoen met diverse uitdagingen in binnen- en misschien wel buitenland. Hier in Beekhuizen, gelegen nabij Velp en vlakbij Arnhem is het goed toeven, zeker wanneer de herfst inmiddels echt zijn intrede heeft gedaan, dus fotocamera meer. Wij kijken er enorm naar uit, wij hopen jullie ook weer, graag tot weerziens @posbanktrail 2018.

Parcoursverkenning

Parcoursverkenning is op zondag 23 september om 09.00 uur gratis voor deelnemers. Verzamelen op de parkeerplaats voor buitenplaats Beekhuizen. Bovenalee 1, Velp

Starttijden

  • Posbankloop Trail 10km: 10.45 uur. Kosten deelname € 15,00 p.p.
  • Posbankloop Trail 20km: 10.15 uur. Kosten deelname € 22,50 p.p.

Deelnemersreglement

Op alle wedstrijden van de Posbankloop Velp is het deelnemersreglement van toepassing. Als u zich inschrijft voor een van de wedstrijden gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Limieten

Deelnemen kan vanaf 16 jaar (leeftijd op de wedstrijddag). 
De Trail 10 km en 20 km moeten binnen de 3 uur worden volbracht.

Categorieën

De top 3 lopers van beide afstanden ontvangen een prijs. Dwz de beste 3 heren en de beste 3 vrouwen.

Parcoursverkenning

Er is op 23 september om 09.00 uur een parcoursverkenning. De deelname is gratis maar vooraf aanmelden is gewenst. We lopen delen van het parcours, beantwoorden jouw vragen, voorzien je van tips en adviezen om jouw deelname aan de Posbanktrail 2018 zo goed als mogelijk voor te bereiden.

Overnachten

Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten in en rond Velp. Camping Beekhuizen is van eigenaar gewisseld en heet nu Buitenplaats Beekhuizen (www.buitenplaatsbeekhuizen.nl). Zij hebben een leuk arrangement voor lopers.

Catering

Er is een beperkte cateringvoorziening aanwezig bij de scouting en vooraan op de buitenplaats bij Woodz.

Parkeren

Parkeren kan in de wijk beekhuizen op ongeveer 500-1000m afstand van start en finish. In de directe omgeving is geen parkeermogelijkheid.

 3e editie 2016 zie hier foto’s van Mischa Visser.