Frequently Asked Questions

Afhalen kan op vrijdag 23 oktober van 19:30 uur - 20:30 uur. Zaterdag 246 oktober 8:00 uur - 12:00 uur tot 30 minuten voor de start. De deelnemers aan de Posbanktrail krijgen een startnummer met bijbehorende chip. Het startnummer a.u.b. op de borst dragen. De chip bevestigen met bijgeleverde tie-wrap op de bovenkant van de schoen.
Bij deelname wordt akkoord gegaan met de algemene voorwaarden van de Posbanktrail. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Iedere deelnemer neemt deel op eigen risico.
Annuleren van de inschrijving met restitutie van het inschrijfgeld is, na €5,00 aftrek van verwerkingskosten, mogelijk tot 1 augustus 2020. Na deze datum vindt geen restitutie meer plaats.
De nummers 1, 2, 3 van de drie afstanden DAMES en HEREN krijgen een prijs. Bij de CANI TRAIL krijgen de nummers 1, 2, 3 OVERALL een prijs op de drie afstanden. Cat: SEN |35+|45+|55+|65+
Het wijzigen naar een kortere afstand is éénmalig mogelijk t/m 22 september 2020 en alleen wanneer de limiet van de desbetreffende afstand nog niet is behaald. Stuur jouw verzoek naar info@cairnadventures.nl. (Het verschil in inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd.) Annuleren is mogelijk tegen €5,00 verwerkingskosten t/m 26 juli 2020.
Kleding en tassen kunt u achter laten in het Scouting gebouw. Hier zijn onze teamleden aanwezig voor het wedstrijdsecretariaat. Zij houden een oogje in het zeil maar de organisatie is niet verantwoordelijk voor gestolen en vermiste goederen.
Er is beperkte douche- en kleedruimte aanwezig. D.w.z. 2 douchecabines 2 toiletten in het clubgebouw en een extra mobiele sanitaire voorziening buiten het clubgebouw
Op het start en finishterrein is EHBO post ingericht. Tevens een mobiele EHBO op de MTB, dit duo zal zich centraal op het parcours begeven.
Het tussentijds zelf wijzigen van NAW gegevens is uitsluitend mogelijk tot en met zondag 22 september. Daarna is wijzigen alleen nog mogelijk door de organisatie. Dit kan alleen nog op de wedstrijddag bij het wedstrijdsecretariaat. Hiervoor wordt €3,00 administratiekosten in rekening gebracht. Kom op tijd, want we verwachten dat er veel startnummers zullen worden overgedragen. Wijzigen naar een kortere afstand is slechts (éénmalig) mogelijk tot en met 22 september 2019 en alleen wanneer de limiet van het aantal inschrijvingen van de betreffende afstand nog niet is behaald. Het verschil in inschrijfgeld wordt niet gerestitueerd.
Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten in en rond Velp. Camping Beekhuizen is van eigenaar gewisseld en heet nu Buitenplaats Beekhuizen (www.buitenplaatsbeekhuizen.nl).
Parkeren is helaas niet mogelijk in de nabijheid van start- finish. De parkeerplaats voor Buitenplaats Beekhuizen is bestemd voor gasten van deze camping. Wij verzoeken onze deelnemers dan ook vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op te volgen en te parkeren in de woonwijk Beekhuizen, gelegen op ongeveer 1 km loopafstand. Alvast vriendelijk bedankt voor begrip en medewerking. Navi gegevens: Bovenallee 3, 6881 AJ, VELP
De nummers 1, 2, 3 van de drie afstanden DAMES en HEREN krijgen een prijs. Bij de CANI TRAIL krijgen de nummers 1, 2, 3 OVERALL een prijs op de drie afstanden.

START CANI TRAIL

9:00 uur start ca. 23 km

9:15 uur start ca. 6 + 13 km

Canitrail starts zijn uniek en wel om de minuut!

START HERFST TRAIL

11:00 uur, start ca. 23 kilometer Herfst Trail

11:30 uur, start ca. 13 kilometer Herfst Trail

12:00 uur, start ca. 6 kilometer Herfst Trail

START WALK: 08:45 uur, 23 en 35 km.

TARIEVEN

De kosten zijn | Stoere Kids Trail € 6,50 | 6 km € 15,00 | 13 km € 18,50 | 23 km € 22,50

Tijdregistratie voor alle deelnemers aan de Posbanktrail vindt plaats d.m.v. een Ipico tag. De tijdregistratie bij de finish sluit 3 uur na de start van de 23km. Alle deelnemers krijgen een netto en bruto totaaltijd toegekend. De uitslagen staan op de wedstrijddag uiterlijk om 20.00 uur op deze site. De uitslagen van voorgaande edities staan ook op onze website. Vergeet niet je 'tag' na de finsih te laten innemen door onze teamleden. Voor niet ingeleverde Ipico tags zullen wij genoodzaakt zijn €7,50 in rekening te brengen.

Deelnemen aan de Herfst Trail kan vanaf 13 jaar (leeftijd op de wedstrijddag). Jongere deelnemers kunnen deelnemen aan de Stoere Kids Trail

6 km 1,5 uur

13 km 2,5 uur

23 km 3 uur


Op de 6 km Trail is onderweg geen verzorgingspost ingericht. Op de 13 km Trail is een verzorgingspost op 7,5 km ingericht. Op de 23 km een verzorgingspost op 7,5 km en 17km. Voor alle afstanden is er ook een VP aan de finish.
Wij ontvangen de deelnemers na hun prestatie graag bij het kampvuur voor het degusteren van een heerlijk bockje met een lekker hap van de grill. Onze trouwe 4-voeters worden uiteraard niet vergeten!