Frequently Asked Questions

Iedereen die zich heeft ingeschreven voor de Inov-8posbanktrail ontvangt 30 september een e-mail met daarin zijn/haar startnummer. Noteer dit nummer en neem dit mee bij het afhalen van je startnummer. Afhalen kan op 1 oktober bij het startbureau op Buitenplaats Beekhuizen tot 30 minuten voor de start. De deelnemers aan de Inov-8posbanktrail krijgen een startnummer met geïntegreerde chip. Het startnummer met chip moet op de borst gedragen worden.
Voor de deelnemers aan de Inov-8Posbanktrail die op de 1e, 2e en 3e plaats eindigen zijn ereprijzen te winnen die beschikbaar gesteld zijn door Runnersworld Arnhem. Mannen en vrouwen hebben een afzonderlijke klassement.
Bij deelname wordt akkoord gegaan met het deelnemersreglement van de Posbankloop. De organisatie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid van welke aard dan ook. Iedere deelnemer neemt deel op eigen risico.
Voor elke deelnemer is er na afloop een herinnering.
De inschrijving voor de Inov-8Posbanktrail 2017 is open en sluit op 24 september 23:59u. U kunt zich aanmelden via het Inov-8Posbanktrail inschrijfformulier.
Er is een kledingdepot.
Er is beperkte kleedruimte aanwezig en geen douchegelegenheid.
Op het start en finishterrein is een medische post ingericht. Meer informatie over ons veiligheidsbeleid is te vinden op onze website.
Er zijn diverse mogelijkheden om te overnachten in en rond Velp. Camping Beekhuizen is van eigenaar gewisseld en heet nu Buitenplaats Beekhuizen (www.buitenplaatsbeekhuizen.nl). Zij hebben een leuk arrangement voor lopers.
Er is op 24 september 2017 om 09.00 uur een parcoursverkenning De deelname is gratis maar vooraf aanmelden verplicht. We lopen delen van het parcours en geven instructie over hoe je een trail loopt.
Nadere informatie over parkeergelegenheid volgt zo snel mogelijk. Parkeren zal niet meer op camping/buitenplaats Beekhuizen zijn.
De nummers 1 t/m 3 van elke afstand (m/v) krijgen hun prijs kort na de loop uitgereikt op het podium bij de finish.
  • Posbankloop Trail 10km: 10.45 uur. Kosten deelname € 15,00 p.p.
  • Posbankloop Trail 20km: 10.15 uur. Kosten deelname € 22,50 p.p.
Tijdregistratie voor alle deelnemers aan de Inov-8posbanktrail vindt plaats met een chip die in het startnummer verwerkt is. De tijdregistratie bij de finish sluit 3 uur na de start van de 20km. Alle deelnemers krijgen een netto en bruto totaaltijd toegekend. De uitslagen staan op de wedstrijddag uiterlijk om 20.00 uur op deze site. De uitslagen van voorgaande edities staan ook op onze website.
Deelnemen kan vanaf 16 jaar (leeftijd op de wedstrijddag). 
De Trail 10 km en 20 km moeten binnen de 3 uur worden volbracht.
Er is onderweg alleen een verfrissingspost op het 20km parcours en bij de finish. Op de 10km is onderweg geen verfrissingspost.