Parcours

Het parcours met start en finish is achter Buitenplaats Beekhuizen op het terrein van de scoutinggroep “de Markesteen”. Het gaat over uitdagend terrein over singletracks en ronde de heide van het Rozendaalse Veld. Parkeren is in de nabijheid en in de wijk Beekhuizen ongeveer 500m van start en finish.

Het parcours wordt uitgezet door Jan Strijker, met veel ervaring met het lopen van trails. Hij was de eerste in Nederland die een trailwedstrijd organiseerde (www.veluwezoomtrail.nl).

Posbanktrail route 10km

De 10km loopt door de zwarte bergen en langs de golfbaan van Rozendaal. Dit parcours kent kleine klimmetjes en afdalingen en is voor beginners een mooie route die uitdagend maar niet te zwaar is.

Postbanktrail 2016 10km
meer info: www.afstandmeten.nl/index.php?id=1358723

Posbanktrail route 20km

De 20km loopt eerst door hetzelfde gebied als de 10km met singletracks en daarna na een lus bij de golfbaan van Rozendaal daarna richting Het Rozendaalseveld.   Daarna kom je via de brandtoren weer terug richting Beekhuizen met wat leuke klimmetjes en een prachtige afdaling naar de finish. Via het linkje onderaan kun je het kaartje zien.


meer info:   http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1898676