posbanktrail, trailrunning, posbank, cairn

4e editie POSBANKTRAIL zaterdag 27 oktober

Zaterdag 27 oktober organiseren wij de 4e editie PBT met start en finish vanag Scouting terrein Markesteen nabij Beekhuizen, Velp.

Overleg met diverse terreinbeheerders heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat we akkoord hebben voor de laatste zaterdag van oktober. Veel verwarring is ontstaan door misbruik de naam van het evenement en de gekozen datum. De PBT werd jaarlijks in de derde of vierde week september georganiseerd. Door ons is gekozen, om niemand in de weg te zitten, voor een nieuwe datum, eind oktober.

De Posbanktrail heeft in 2017 op het laatste moment verstek moeten laten vanwege de bronst en vertraagde aanvraag mbt vergunning bij Staatsbosbeheer. De 4e editie is echter in handen van een nieuwe organisatie te weten CAIRN Trails & Adventures. (o.a. dezelfde organisatie als achter het Salomon Vuurtorentrail Festival op Ameland en de Veluwezoomtrail). Wij hebben in zeer goed overleg met SBB de misverstanden kunnen wegnemen en hierdoor vergunning gekregen voor de 4e editie. Voor ons is de naam POSBANKTRAIL nostalgie, het is één van de eerste Trails op Nederlandse bodem in een bijzonder mooi natuur gebied. Anders dan de naam zou vermoeden ligt start- en finish en het parcours van de diverse afstanden nabij Beekhuizen bij Velp.

Momenteel werken wij aan het zo snel mogelijk online krijgen van een inschrijfformulier op inschrijven.nl uiterlijk woensdag 25 juli 2018 zal deze gepubliceerd worden.