Parcours

Het parcours met start en finish is achter Buitenplaats Beekhuizen op het terrein van de scoutinggroep “de Markesteen”. Het gaat over uitdagend terrein over singletracks en rond de heide van het Rozendaalse Veld. Parkeren is in de nabijheid en in de wijk Beekhuizen ongeveer 500m van start en finish.

Het parcours wordt uitgezet door CAIRN Trails & adventure. Een nieuwe organisatie ontstaan door passie en expertise mbt de sport Trailrunning. Inmddels is ons nieuwe trailrun platform gelanceerd. Kijk alvast op http://www.cairnadventures.nl LIKE alvast onze Facebook fanpage Facebook pagina CAIRN Trails & Adventures

Posbank Trail & Cani Trail route 6km en 13km

Beide afstanden lopen door de zwarte bergen en langs de golfbaan van Rozendaal. Dit parcours kent kleine klimmetjes en afdalingen en is voor beginners een mooie route die uitdagend maar niet te zwaar is. Het betreft unieke starts per Cani Trail duo, dus geen massastart!

Posbank Trail en WALK route 24km

De 23km loopt eerst door hetzelfde gebied als de 13km met singletracks en daarna na een lus bij de golfbaan van Rozendaal daarna richting Het Rozendaalseveld. Daarna kom je via de brandtoren weer terug richting Beekhuizen met wat leuke klimmetjes en een prachtige afdaling naar de finish.

Posbank Trail & Walk route 33km

De 35km loopt eerst door hetzelfde gebied als de 23km met singletracks en daarna na een lus bij de golfbaan van Rozendaal daarna richting Het Rozendaalseveld. Daarna kom je via de brandtoren weer terug richting Beekhuizen met wat leuke De klimmetjes en een prachtige afdaling naar de finish. De 35 km Trail en Walk lopen ook nog door een uniek deel van het natuurterrein van de Beekhuizense bossen.