Visie

De Posbank Trail: “Adembenemend mooi”. 
Een welbewust gekozen slagzin omdat het evenement plaatsvindt in een adembenemend mooie omgeving en het geaccidenteerde terrein, ook letterlijk een beroep zal doen op de ademhaling…

Passie

Het sportieve evenement wordt georganiseerd door mensen met passie.
 Passie voor de sport en passie voor de schoonheid van de natuur.
 Twee elementen die in de Posbank Trail maar tevens ook in alle andere Trailrun evenementen van CAIRN samenkomen. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit voor de deelnemers te bieden en doen dat in een omgeving die aan natuurschoon niets te wensen overlaat. Met die zelfde passie proberen we ook sponsors voor het evenement te interesseren. De enige manier om een dergelijk evenement voor de deelnemers betaalbaar te houden.

Sportiviteit

De sportfaciliteiten die we onze hardlopers bieden proberen we ieder jaar uit te breiden of te verbeteren.
 We denken dan aan; Professionele tijdwaarneming, prachtig trailparcours, medische voorzieningen, op de lange afstand verzorging onderweg, herinnering, kleedgelegenheid en last but not least: een glimlach bij het huiswaarts keren!

Natuurschoon

De Posbank Trail loopt geheel of gedeeltelijk, door de gebieden van Geldersch Landschap  en staatsbosbeheer en een paar kleine particuliere stukken. De trailparcoursen bovendien geheel onverhard.

Medewerkers

Zonder vrijwilligers GEEN evenement. Ze doen het met plezier, waardeer elkaar en heb een gezellige dag samen. Ook eens vrijwilliger zijn op een van onze evenementen? Je ‘handjes’ zijn zeer welkom en we proberen ook voor onze vrijwilligers een onvergetelijke dag te creeren.